Verkooppunten

Mi

De nieuwe salon van Suus heet Mi by Miyongsa Susannah. Je vindt deze smaakvol ingerichte parel net buiten het centrum van Eindhoven. Hier knipt en kleurt de ervaren Susannah alleen wat bij iemand past èn waar ze zelf achter staat. Ze is daar altijd eerlijk over. Haar klanten waarderen die oprechtheid; niet voor niets heeft ze een trouwe klantenkring waarvan sommigen al dertig jaar bij haar over de vloer komen.

De keuze voor de producten van Antoine Pour Toi was voor haar een logische; “Antoine is niet alleen een goede vriend. Hij heeft een enorme ervaring als kapper en van daaruit zijn producten ontwikkeld. De kwaliteit van zijn producten is daardoor fantastisch. Bovendien is alles op natuurlijke basis, wat ik echt een must vind.”

Mi by Miyongsa Susannah / Breitnerstraat 2e / 5611 TV Eindhoven / 06 51854802

Nicole

Dit is de getalenteerde en ervaren Nicole. Je vindt haar op dinsdag, donderdag en zaterdag in onze conceptstore aan de Hoogstraat 10 in Eindhoven. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Je kunt bij haar terecht voor een heerlijke knip- of kleurbeurt, waarbij je er zeker van kunt zijn dat je sterker en mooier dan je al bent, naar buiten stapt. Want dat vindt Nicole het belangrijkst in haar vak. Ze gaat altijd samen met jou, op zoek naar een manier om jouw natuurlijke schoonheid te benadrukken. En je in je kracht te zetten. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Bescheiden als ze is, loopt ze niet graag te koop met haar successen. Maar Antoine Pour Toi, zou Antoine Pour Toi niet zijn als we toch een beetje trots zijn; want de kenners hebben Nicole vast weleens voorbij zien komen als hair artist bij de grote openingshows van de Amsterdam Fashion Week of de Dutch Design Week. Bovendien maakt ze ook nog eens kunst van haar. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Tot snel🤗! ⠀

 Nicole  l Hoogstraat 10A l 5611JR Eindhoven l 06 52662882

Concept Store by Antoine Pour Toi

Middenin het bruisende hart van Eindhoven vind je de concept store van Antoine Pour Toi. Hier kun je jouw Antoine Pour Toi spullen aanvullen of bijvullen, een praatje maken met de ’master himself’ en zelfs je haar weer even echt laten verwennen.

Een haarstylist met durf, ervaring en vooral echt zin om er een mooi geheel van te maken.

Tel.: 06-53499157⠀

 Antoine Pour Toi  l Hoogstraat 10A l 5611JR Eindhoven l 06 53499157

Brothers&Sisters

Jouw haren, mijn passie. Broeders is mijn achternaam, vandaar Brothers & Sisters. Voor hem en voor haar. Altijd op de hoogte van de laatste trends, perfectionistisch, schoenen matchen met mijn outfit. Curly hair, don’t care. Party-animal, altijd in voor een dansje op een festival. Ik ben geen Picasso maar wel specialiste in colours en kleuren, natural look of extravagant. Met humor en aandacht. De nummers van jouw verfkleuren weet ik uit mijn hoofd.
Plan een date…… en jij loopt stralender de salon uit.

Brothers&Sisters | Bokkerijder 36 | 5571 MX Bergeijk | 06 57731217

 Guido Rieger

Haarcouturier en kleurspecialist Guido Rieger uit Rotterdam “Alles draait om de details. Of het nu gaat om de manier waarop we je lievelingsdrankje serveren, of hoe  mijn atelier is vormgegeven; alles moet kloppen. Ik geniet ervan als klanten binnenkomen en zeggen dat ze zich in Parijs wanen”.

Trends interesseren hem niet, het draait allemaal om stijl. “Het gaat erom dat we jouw eigen signatuur ontwerpen, en binnen die stijl met verschillende looks kunnen werken. Dat geldt ook voor kleuren. Ik creëer een persoonlijke kleur voor mijn klanten en geef iedereen toegang tot mijn ‘couture service voor thuis’. Dat betekent dat mijn klanten hun unieke kleur eenvoudig thuis kunnen onderhouden, zodat ze er ten alle tijden verzorgd uitzien.”

Guido werkt met Balmain en Antoine Pour Toi. “Antoine Pour Toi versterkt mijn visie op haar; de natuurlijke schoonheid wordt versterkt en haar ziet eruit zoals haar eruit hoort te zien. De natuurlijke ingrediënten voegen haar aan haar toe. Magisch mooi”.

 Guido Rieger | Benthuizerstraat  53A  | 3036 CC Rotterdam | 010 2378085

Haarfijn

Heidi en haar team knippen, kleuren en verwennen hun gasten al meer dan tien jaar. Dat blijkt ook wel uit de brede en trouwe klantenkring die ze hebben opgebouwd; vanuit heel Nederland wordt de salon bezocht. Het team staat bekend om de aandacht voor hun klanten en de manier waarop ze meedenken. Of het nu gaat om een nieuwe coupe, een kleuradvies of om tips hoe je je haar thuis het best kunt stylen.

Haarfijn | Van Coothplein 2 | 4811NE Breda | 076 514 1185

Dit bijzondere stekje in Nuenen is de jongste telg in de Antoine Pour Toi familie. Je kunt er je haar laten was-masseren, knippen en föhnen. Maar Gerrie verkoopt ook speciale en eigen gemaakte producten en cadeautjes. Denk aan keramiek, dromenvangers, wierook en nog veel meer moois waar we gelukkig van worden. Geen wonder dat ze werkt met de producten van Antoine Pour Toi.

Haar en Wonderwaar | Park 13A | 5671GB Nuenen

Haarmode Coleta

Als je achttien jaar ervaring hebt in de meest exclusieve salons, weet je precies wat klanten fijn vinden. Maar ook waar je zelf blij van wordt en wat de valkuilen zijn. Het juiste moment dus om voor jezelf te beginnen en het radicaal anders te doen.

Aan het woord is Coleta, eigenaar van de gloednieuwe salon Haarmode Coleta in Reusel. “Ik vind het fijn mijn klanten oprechte aandacht te geven. Dat ze het gevoel hebben dat ze tot rust komen en verwend worden. Eigenlijk ben ik er voor iedereen die een beetje ‘me-time’ nodig heeft. Daarom neem ik de telefoon ook niet op als ik met je bezig ben; ik ben er volledig voor jou. Iedereen weet dat ik daarna zo snel mogelijk terugbel. Maar ze weten me ook per Whatsapp te bereiken om een afspraak in te plannen.”

Haarmode Coleta werkt uitsluitend met producten van Antoine Pour Toi. “Ik heb voor dit merk gekozen omdat het natuurlijke producten zijn en omdat ik de producten het fijnste vind om mee te werken. Omdat je alles onderling kunt mengen kun je je klant met een maatwerk product verrassen. De shampoos vind ik top, maar ook de afwerkingsproducten zijn heerlijk. Het merk biedt alles wat ik zoek. Bovendien hou ik van korte lijntjes. Ik hoef maar te bellen en ik heb direct antwoord op m’n vragen. Het is ook al voorgekomen dat Antoine op zijn fiets sprong en naar Reusel kwam om iets te leveren. Dat vind ik fantastisch.”

 Haarmode ColetaLindestraat 26 | 5541 EL Reusel | 06-12557291