Verkooppunten2019-10-22T09:21:20+00:00

Verkooppunten

Faces Kappers in Eindhoven is pilot salon voor Antoine Pour Toi. De salon bestaat inmiddels 25 jaar en is een begrip in Eindhoven en omgeving. Het team volgt continue workshops en trainingen, waardoor de stylisten altijd up-to-date zijn en op de hoogte van de allerlaatste trends.

Een bezoek aan Faces Kappers is vooral een beleving. Gevestigd in de Witte Dame -de design hotspot van Eindhoven- kijk je je ogen uit. Het interieur prikkelt en stimuleert de creativiteit. Afgeschermde ruimtes zorgen voor rust en privacy. Dompel je onder in aandacht en verwennerijen. Een hand- of hoofdhuidmassage hoort standaard bij een bezoekje, maar ben niet verrast als je drankje ineens vergezeld wordt door een smakelijke lunch.

Naast de producten van Antoine Pour Toi, werkt Faces Kappers met high-end merken als Aveda, Number 4 High Performance Hair Care, Shu Uemura, Royal Shaving, USPA, Oliebe en Mason Pearson.

Faces Kappers | Clausplein 2 | 5611XP Eindhoven | 040-2463737 

Na een internationale carrière als haarspecialist, was het in 2013 tijd voor een eigen salon. Op een mooie plek in Amsterdam rustig aan het water, vond Frank zijn nieuwe thuis; Frank Salon.

Frank vindt het belangrijk dat iedereen zich welkom en ontspannen voelt. Daarom werkt hij op afspraak en neemt hij de tijd voor zijn gasten. Zelfs op zondag kun je bij hem terecht. De salon werkt alleen met groene producten. “Mijn klanten voelen hetzelfde bij de natuur en natuurlijke materialen als ik. Daarom past het merk Antoine Pour Toi mij, de salon èn mijn klanten als gegoten.”

Frank Salon | Marnixstraat 157B | 1015XX Amsterdam | 020- 3314099

Bijna tegen de Belgische grens in het Brabantse Soerendonk zit I.Kapper. Eigenaresse Inge Jaspers heeft er een bijzonder plekje van gemaakt. “Het interieur en de beleving zijn top. Bovendien trakteren we je altijd op een verwenmomentje. ”

Het team van I.Kappers knipt creatief met oog voor detail. Neem Nicole; zij is enthousiast en stijlvol. Iedere klant is uniek voor haar en ze zorgt graag voor een happy face. Of Naomi. Zij is jong, talentvol en leergierig. Ze stelt de gasten meteen op hun gemak. Voor Inge is geen kapsel te gek en ze heeft een honger naar ideeën. Gasten inspireren is helemaal haar ding.

Dat deze salon met Antoine Pour Toi werkt vinden ze logisch. “We zijn fan van Dare to Colour en van alle stylingproducten. En trouwens ook van Mix & Match”. Eigenlijk het hele merk dus.

I.Kapper | Dorpsstraat 41 | 6027 PE Soerendonk | +31 (0) 495 59 15 21

Sinds 2005 is SOAP TREATMENT STORE niet meer weg te slaan uit het Nederlandse beautylandschap. Elke store is herkenbaar maar uniek. Een rustige, inspirerende plek waar je kunt genieten van een professionele schoonheidsbehandeling. SOAP biedt de meest innovatieve behandelingen van topkwaliteit met uitstekende resultaten. Je kunt er terecht voor een gezichtsbehandeling, peeling, massage, manicure, pedicure, harsen, wenkbrauwen modelleren, spray tanning, botox en fillers. Overbodig te melden is dat de behandelingen worden gedaan door de beste professionals in de beauty- en medische industrie.

De prachtige collectie merken die SOAP TREATMENT STORE voert is op twee locaties uitgebreid met Antoine Pour Toi. In Eindhoven en Amsterdam-Zuid kun je terecht voor de bodycareproducten van Skin Matters en een serie haircareproducten uit Mix & Match.

SOAP TREATMENT STORE | Nieuwe Emmasingel 15A | 5611 AM Eindhoven | 040-3333024
SOAP TREATMENT STORE | Van Baerlestraat 122 | 1071 BD Amsterdam | 020-6730506

 Guido Rieger

Haarcouturier en kleurspecialist Guido Rieger uit Rotterdam “Alles draait om de details. Of het nu gaat om de manier waarop we je lievelingsdrankje serveren, of hoe  mijn atelier is vormgegeven; alles moet kloppen. Ik geniet ervan als klanten binnenkomen en zeggen dat ze zich in Parijs wanen”.

Trends interesseren hem niet, het draait allemaal om stijl. “Het gaat erom dat we jouw eigen signatuur ontwerpen, en binnen die stijl met verschillende looks kunnen werken. Dat geldt ook voor kleuren. Ik creëer een persoonlijke kleur voor mijn klanten en geef iedereen toegang tot mijn ‘couture service voor thuis’. Dat betekent dat mijn klanten hun unieke kleur eenvoudig thuis kunnen onderhouden, zodat ze er ten alle tijden verzorgd uitzien.”

Guido werkt met Balmain en Antoine Pour Toi. “Antoine Pour Toi versterkt mijn visie op haar; de natuurlijke schoonheid wordt versterkt en haar ziet eruit zoals haar eruit hoort te zien. De natuurlijke ingrediënten voegen haar aan haar toe. Magisch mooi”.

 Guido Rieger | Benthuizerstraat  53A  | 3036 CC Rotterdam | 010 2378085

Dit bijzondere stekje in Nuenen is de jongste telg in de Antoine Pour Toi familie. Je kunt er je haar laten was-masseren, knippen en föhnen. Maar Gerrie verkoopt ook speciale en eigen gemaakte producten en cadeautjes. Denk aan keramiek, dromenvangers, wierook en nog veel meer moois waar we gelukkig van worden. Geen wonder dat ze werkt met de producten van Antoine Pour Toi.

Haar en Wonderwaar | Park 13A | 5671GB Nuenen

Haarfijn

Heidi en haar team knippen, kleuren en verwennen hun gasten al meer dan tien jaar. Dat blijkt ook wel uit de brede en trouwe klantenkring die ze hebben opgebouwd; vanuit heel Nederland wordt de salon bezocht. Het team staat bekend om de aandacht voor hun klanten en de manier waarop ze meedenken. Of het nu gaat om een nieuwe coupe, een kleuradvies of om tips hoe je je haar thuis het best kunt stylen.

Haarfijn | Van Coothplein 2 | 4811NE Breda | 076 514 1185

Hidden Creative Space

Dit zijn Suzannah en Martin van Hidden Creative Space. In deze nieuwe gem in Eindhoven voorzien zij je -naast een coole coupe- van een flinke dosis inspiratie en leuke items op het gebied van kunst en design. Ze kennen elkaar al jaren en zijn goede vrienden. Waarom ze voor Antoine Pour Toi kiezen? “Na wat testen werden we al snel laaiend enthousiast. En refill vinden we in deze tijd van overconsumeren wel een mooi iets. En dat het zo natuurlijk, compact en ontzettend goed is.” Wauw. Wat een enthousiastelingen!

Hidden Creative Space | Biesterweg 72 | 5615AJ Eindhoven | 06 82421414

Het team van Soap Hair is continue op zoek naar grenzen en gaat daar het liefst overheen. Vol vernieuwing en liefst voor de haarmode uit. Trainen in de salon doen ze wekelijks en elk jaar brengen ze een week op het internationale haarinstituut in Londen door om de nieuwste technieken te leren. Kortom, zoek je iets speciaals en sta je open vernieuwende creaties, breng dan zeker een bezoek aan Soap!

Soap HairAchter het Stadhuis 8 | 5211 HN ’s-Hertogenbosch 

Haarmode Coleta

Als je achttien jaar ervaring hebt in de meest exclusieve salons, weet je precies wat klanten fijn vinden. Maar ook waar je zelf blij van wordt en wat de valkuilen zijn. Het juiste moment dus om voor jezelf te beginnen en het radicaal anders te doen.

Aan het woord is Coleta, eigenaar van de gloednieuwe salon Haarmode Coleta in Reusel. “Ik vind het fijn mijn klanten oprechte aandacht te geven. Dat ze het gevoel hebben dat ze tot rust komen en verwend worden. Eigenlijk ben ik er voor iedereen die een beetje ‘me-time’ nodig heeft. Daarom neem ik de telefoon ook niet op als ik met je bezig ben; ik ben er volledig voor jou. Iedereen weet dat ik daarna zo snel mogelijk terugbel. Maar ze weten me ook per Whatsapp te bereiken om een afspraak in te plannen.”

Haarmode Coleta werkt uitsluitend met producten van Antoine Pour Toi. “Ik heb voor dit merk gekozen omdat het natuurlijke producten zijn en omdat ik de producten het fijnste vind om mee te werken. Omdat je alles onderling kunt mengen kun je je klant met een maatwerk product verrassen. De shampoos vind ik top, maar ook de afwerkingsproducten zijn heerlijk. Het merk biedt alles wat ik zoek. Bovendien hou ik van korte lijntjes. Ik hoef maar te bellen en ik heb direct antwoord op m’n vragen. Het is ook al voorgekomen dat Antoine op zijn fiets sprong en naar Reusel kwam om iets te leveren. Dat vind ik fantastisch.”

 Haarmode ColetaLindestraat 26 | 5541 EL Reusel | 06-12557291

preloader