Antoine Pour Toi – Haarverzorging

Haarborstels

Met een goede borstel breng je niet alleen je haar op orde, maar ook je hoofd in balans.

Hoe dit werkt?
Door je haar te borstelen reinig je het van stof, pollen en andere deeltjes. Hoe grondiger je borstelt, hoe minder shampoo je nodig hebt. Daardoor verlicht je de belasting voor jouw haar, je hoofdhuid én de natuur. Maar dat is niet het enige; door langdurig gebruik van de juiste borstel verdeel je de natuurlijke talgproductie over het hele haar. Met deze natuurlijke en effectieve methode ga je gespleten haarpunten en andere haarbeschadigingen op de lange termijn tegen.

De handgemaakte verzorgingsborstels van Kost Kamm hebben naast de vorm van de borstel, specifieke borstelharen om voor elk haartype het beste resultaat te bereiken. Wildzwijnharen bijvoorbeeld, omdat ze net als mensenhaar van keratine zijn gemaakt. Daardoor kunnen ze het lichaamseigen haartalg optimaal opnemen en afgeven. Of een veganistische vezel. Deze wordt gewonnen uit Mexicaanse agavebladeren en heeft uitzonderlijke eigenschappen op het gebied van weerstand, elasticiteit en wateropname.

Alle haarverzorgingsborstels uit het Kost assortiment hebben één ding gemeen; regelmatig gebruik verhoogt het effect. Las een dagelijks feelgood-ritueel in met 100 borstelstreken per dag. Borstel met gelijkmatige druk in alle richtingen, waarbij je het hele borsteloppervlak gebruikt. Zo ontwikkelt jouw borstel een goede grip op je hoofdhuid en kan hij zijn reinigende, verzorgende en stimulerende werking ontplooien.

Vraag onze kappers welke borstel het best bij jou past.