Antoine Pour Toi – Le Salon

APT Luka en Antoine

Middenin het bruisende hart van Eindhoven vind je de concept store van Antoine Pour Toi. Hier kun je jouw Antoine Pour Toi spullen aanvullen of bijvullen, een praatje maken met de ’master himself’ en zelfs je haar weer even echt laten verwennen.

Ja, je leest het goed. Want Antoine wast, knipt, kleurt, föhnt, krult of stylet weer als een malle. Maar let op; woorden als uniek, kleinschalig en persoonlijke aandacht staan centraal, dus het is echt bellen of appen geblazen om een plekje in hun stoel te veroveren. En als je dan zit… dan zit je goed.

Antoine
Sinds 1985 ben ik kapper/createur en highly skilled.
Ik heb eerst in diverse salons gewerkt voordat ik in 1990 mijn eigen salon startte.
Na 26 jaar een succesvolle, toonaangevende salon gehad te hebben, was ik daar klaar mee.
Ik begon aan een nieuwe uitdaging, Antoine Pour Toi, eigenzinnige Haar en Body verzorgingsproducten.
In de tussentijd werkte ik freelance bij diverse salons en mocht ik in de keuken kijken en delen…

Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Ik miste het blij maken van klanten en het creëren van krachtig haar.

Een haarstylist met durf, ervaring en vooral echt zin om er een mooi geheel van te maken.

Bekijk hier de prijslijst.

Tel.: 06-53499157⠀

 Antoine Pour Toi  l Hoogstraat 10A l 5611JR Eindhoven l 06 53499157