Hoe houd jij je kleur stralend?

Je kent het wel; één keertje wassen en je net gekleurde haar is weer een tintje vager. Zonde toch? Om daar vanaf te zijn ontwikkelt APT een haarverzorgingslijn op basis van 100% natuurlijke kleurpigmenten. Zo maak je je kleur intenser, experimenteer je er veilig op los of corrigeer je je kleur.

Dadelijk heb je deze vier kleuren tot je beschikking:

Beige – Didier
Grijs haar maak je spannend met deze pigmenten. Bovendien tovert het muffig grijs haar om tot een levendig geheel. Of gebruik het voor chique highlights.

Violet -Majori
We weten het nu al; dit wordt onze bestseller. Deze kleur bevat heel veel pigmenten. Het maakt blond haar koeler van kleur en frist vergeeld grijs of blond haar flink op.

Copper – Caron
Je kunt deze pigmenten gebruiken om flink te experimenteren; afhankelijk van de kleur die je leuk vindt kun je de intensiteit vergroten. Zelfs naar strawberry toe! Dat doe je gemakkelijk door naast de shampoo, te kiezen voor de conditioner en het haarmasker. Hoe langer je de kleur in laat trekken hoe intenser het resultaat.

Brune – Nadine
Voor brunettes die niet van een rossige gloed houden. Het matteert je haar en kleurt het bruin in.

Hoe dan?
De kleuren vind je straks terug in een shampoo, conditioner en een haarmasker.

Shampoo
Reinigt je haar zodat de pigmenten goed kunnen inwerken.

Conditioner
Voedt en brengt kleur in je haar.

Haarmasker
Voor nóg meer voeding. Het masker maakt de kleur nog intenser en is bovendien superhandig om kleurcorrecties mee te verrichten.

Hou de website in de gaten, dan weet je als eerste wanneer je deze pareltjes in de winkel vindt.

By |2018-04-30T13:20:53+00:00november 28th, 2017|Geen onderdeel van een categorie|Reacties uitgeschakeld voor Hoe houd jij je kleur stralend?
preloader